Klantenservice

We zijn op werkdagen bereikbaar via email en telefoon tussen 09:00 en 17:00. In sommige situaties worden de openingstijden ingekort of uitgebreid naar aanleiding van feestdagen, behoefte en bijzondere omstandigheden.

Bedrijfsgegevens

WeFormHealth
L.J. Costersterstraat 5
6827AR Arnhem
+31 85 4831793

E-mailadres: info@weformhealth.com

KvK-nummer: 74545078
Btw-identificatienummer: NL199122015B01

Wilt u partner worden of bent u geïnteresseerd om te starten met een van onze merken, neem dan contact met ons op per email via partners@weformhealth.com.

We zijn exclusief distributeur van Viome in NL & BE.

We zijn exclusief distributeur van Vivo Life producten in Nederland.

Algemene vragen

Indien je algemene vragen hebt over onze producten of diensten is het sturen van een email of starten van een chat de makkelijkste optie. Stuur een bericht naar info@weformhealth.com en we reageren binnen 24uur.

Status van uw bestelling

Voor vragen omtrent de status van uw zending vragen we u de toegestuurde track & trace code te controleren. Mocht er iets met uw zending aan de hand zijn vragen we u altijd eerst een email te sturen naar bestelling@weformhealth.com.

Indien er bijzonderheden zijn rondom uw zending bel dan naar onze klantenservice op +31 85 483 1793 (werkdagen 9-17.00 uur).

Onze Visie

Een samenkomst van producten en diensten om de algehele gezondheid van onze klanten naar een hoger niveau te brengen.

Dat doen we door een beperkte selectie kwaliteitsproducten aan te bieden, onze afspraken na te komen en in ons aanbod het serviceniveau continu te verbeteren.

Waar mag u op rekenen?

Bestellingen voor 23:00 geplaatst worden nog dezelfde dag verzonden. Dit betekent in de regel dus vandaag besteld, morgen in huis.

De wettelijke 14 dagen retourrecht* en op producten van Vivo Life 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Altijd binnen één werkdag antwoord op je gestelde vraag.

Telefonische support voor complexere vraagstukken.

Heb je geen reactie van ons ontvangen? Controleer eerst je spamfolder, wellicht dat ons bericht hier terecht is gekomen.

Lees meer over hoe het bedrijf tot stand is gekomen en onze bedrijfs ethiek via onderstaande button of op “onze visie” pagina.

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0