Gepersonaliseerde voedingsaanbevelingen op basis van uw darmmicrobioom

Het darmmicrobioom wordt geassocieerd met algeheel welzijn, inclusief gewichtsbeheersing, slaap, stress, spijsvertering en stemming.

De bekroonde darmmicrobioomtest van Viome staat boven de rest en biedt u echt bruikbare inzichten.

Trots om bekroond te zijn tot microbioom bedrijf van het jaar

“Viome is het enige bedrijf dat momenteel in staat is de darmflora te identificeren en te kwantificeren om te onderzoeken wat deze levende organismen produceren en hieruit persoonlijk voedings- en suppletie advies kan geven.”

_
Unmesh Lal Industry Principal- Life Sciences,
Transformational Health, Frost & Sullivan

Begin nu met je 90 dagen actieplan!

Inzichten die u kracht geven.  

We zijn het enige bedrijf dat de levende micro-organismen in uw darmmicrobioom kan identificeren en kwantificeren om te analyseren wat deze organismen produceren en u hierdoor gepersonaliseerde voedingsaanbevelingen kan geven.

Dit is wat je zult zien met je resultaten:

Complete gezondheidsanalyse van je darmflora

Gepersonaliseerd voedingsplan voor 90 dagen

Gepersonaliseerde supplement aanbevelingen

Begin uw reis in 3 eenvoudige stappen

Bestel een kit

Registreer uw kit, verzamel uw sample en vul een vragenlijst in.

We analyseren uw sample

Nadat u uw sample heeft verzameld en u de vragenlijsten heeft ingevuld, stuurt u de sample naar ons revolutionaire laboratorium voor analyse.

U ontvangt de resultaten

Uw aanbevelingen worden rechtstreeks aan uw Viome-app, tablet of computer geleverd.

Waarom we dit doen

Wat gezond is voor de een is vergif voor de ander. 

Wij mensen delen 99% van ons DNA, maar toch bestaat er een enorme diversiteit tussen ons als het gaat om wat er gaande is in onze unieke microbioom. Ons microbioom is de hoeksteen van onze gezondheid en het ‘tweede brein’ van ons lichaam. “Rage”-diëten falen om deze individualiteit aan te pakken, wat leidt tot een doodlopende weg om de oorzaak van de symptomen te identificeren.

Als u het meeste uit uw microben wilt halen, is het belangrijk om te weten welke voedingsmiddelen gezond voor u zijn. Het zal u verbazen welke voedingsmiddelen de reden zijn voor uw ongemak of afnemende gezondheid.

Hoe we kunnen helpen

“Let food be thy medicine” Hippocrates

Met Viome kunt u met een persoonlijk dieet de functie van uw darmmicrobioom verfijnen doormiddel van nuttige bacteriën in uw darm te herstellen, ontstekingen in uw lichaam te verminderen, uw energie te verhogen en uw algehele welzijn te verbeteren.

De voedingsmiddelen die we aanbevelen of afraden zijn speciaal voor u op maat gemaakt. Viome helpt uw microbioom door de productie van gezonde voedingsstoffen te stimuleren die uw lichaam op dit moment nodig heeft. We helpen door met het advies ook de geproduceerde toxines te minimaliseren die een ontsteking in uw lichaam kunnen veroorzaken.

Ons product

Met Viome’s Gut Intelligence™ Test, ontvangt u:

  • Uw Gut intelligence testkit 
  • Uw complete darmflora analyse & gepersonaliseerde scores
  • Een overzicht van alle bacterieën, virussen, bacteriofagen, archaea, schimmels, gisten en eventuele parasieten die zich in uw darmen bevinden.
  • Lijsten van voedingsmiddelen ingedeeld in de volgende categorieën; Uw ‘superfoods’ en ‘enjoyable foods’, ‘foods to minimize’ en ‘foods to avoid’.  Hierbij staat hoeveel en waarom u ze wel of niet zou moeten eten.

  • Tips voor het bereiden van het eten en ideale serveergrootte

  • Aanbevelingen voor probiotica en supplementen, alleen als u ze nodig hebt.

Onze technologie

De technologie van Viome is oorspronkelijk ontwikkeld voor nationale veiligheid in het Los Alamos National Lab en biedt de hoogste resolutie van uw darmmicrobioom.

Niet alleen is Viome in staat om de levende micro-organismen in uw darm te identificeren en te kwantificeren, maar wat nog belangrijker is, we kunnen identificeren wat deze organismen produceren en of ze uw lichaam schade toebrengen of niet.

Onze wetenschap omvat twee revolutionaire stukken technologie:

Onze missie

“We zijn gedreven door ons doel om een wereld te creëren waarin chronische ziekte echt een kwestie van keuze kan zijn in plaats van pech.”

– Naveen Jain, CEO

Het gezondheidszorgsysteem van vandaag is reactief en opgezet om de symptomen te behandelen. Wij geloven dat de focus meer op de oorzaak moet liggen. Wij zijn een gepassioneerd team van onderzoekers, wetenschappers en ondernemers die zich richten op het hebben van het meest complete begrip van het menselijk lichaam op moleculair niveau, gericht op de onderliggende oorzaak van ziekte en het in staat stellen van ieder mens om eigenaar te worden van zijn of haar eigen gezondheid. We zijn begonnen met het microbioom, de rijkste bron van microben in het lichaam, vanwege de impact op bijna elke chronische ziekte.

CLIA Gecertificeerd

Viome is nu ’s werelds eerste bedrijf dat CLIA-gecertificeerde RNA-sequencingtechnologie aanbiedt. Uw microbioom-analyse wordt uitgevoerd in een Amerikaans laboratorium dat is gecertificeerd om te voldoen aan de CLIA-normen – de klinische laboratorium verbeteringsaanpassingen van 1988. Een CLIA-gecertificeerd laboratorium moet aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoen en zorgt voor de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van uw resultaten.

Privacy gegarandeerd

Om de vertrouwelijkheid van uw gegevens en uw resultaten te garanderen, scheiden we de persoonlijk identificeerbare informatie (PII) van gebruikers van beschermde gezondheidsinformatie (PHI) en gebruiken we meerdere coderingslagen en toegangsbeveiliging. Wij verstrekken uw informatie of resultaten niet aan werkgevers of zorgverzekeraars. Viome zal uw gegevens nooit verkopen.

Voel het verschil.

Bestel nu de Gut Intelligence-testkit van Viome en laat hem bij u thuis afleveren.

Heeft u vragen?

Bezoek viome.nl en lees de uitgebreidere informatie. Mocht u dan nog vragen hebben stuur ons dan een email op info@viome.nl of info@weformhealth.com.

Of neem direct contact met ons op via 085-4831793.

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0