Omega 3
Ultra-pure Vegan EPA en DHA supplement gemaakt van algen

300mg EPA and 600mg DHA per serving

.

  • Gemaakt van duurzaam geteelde algen
  • Koudgeperste en chemie vrije extractie
  • Getest op zware metalen, PCB's en dioxines
  • Gecertificeerd Vegan door The Vegan Society
  • Frisse citroensmaak

.

IngrediëntenKoop nu

Direct bestellen

WAT IS OMEGA 3

Omega 3 is een essentieel vetzuur dat de gezondheid van onze hersenen, hart, gewrichten en huid ondersteunt. Het wordt beschouwd als een 'essentieel' vetzuur omdat het niet door ons lichaam kan worden geproduceerd, dus het moet via onze voeding worden geconsumeerd.

VOOR ONZE OCEANEN

Elke dag worden complete ecosystemen van vissen en zeeleven tenietgedaan door moderne vismethoden. Naar schatting zullen we tegen 2048 een volledige instorting van de vispopulatie in de wereld zien als dit met de huidige snelheid doorgaat.

Onze omega 3 is afkomstig van algen die duurzaam worden gekweekt in gecontroleerde omgevingen, wat betekent dat er geen vissen worden gedood en er geen oceanische ecosystemen worden vernietigd.

VOOR JOUW GEZONDHEID

Het consumeren van omega 3 uit algen is de zuiverste vorm van omega 3 die beschikbaar is. Dat komt omdat door de oceaanvervuiling de meeste vissen schadelijke niveaus van zware metalen en andere verontreinigingen bevatten.

Onze omega 3 wordt gekweekt in gecontroleerde omgevingen vrij van vervuiling en is door derden getest op zware metalen, PCB's, dioxines en andere schadelijke verontreinigingen.

FOR THE LIVING

Wist je dat ongeveer 25% van de wereldwijde visvangst wordt gebruikt om omega 3 te produceren? Dit legt een enorme druk op oceanische ecosystemen en doodt elk jaar miljarden vissen.

Onze van algen afgeleide omega 3 tast onze oceanen niet aan en veroorzaakt geen schade aan vissen of andere zeedieren. Oh, en er is geen visachtige nasmaak!

VOOR JOUW GEZONDHEID

IK EET AL LIJNZAAD.

Heb ik nog steeds een omega 3-supplement nodig?

Zaden zoals vlas, hennep en chiazaad bevatten een vorm van omega 3, alfa-linoleenzuur, of ALA in het kort. Maar om het door ons lichaam te kunnen gebruiken, moet ALA eerst worden omgezet in omega-3-vetzuren met een langere keten, bekend als EPA en DHA.

Helaas zijn de conversiepercentages van ALA naar EPA en DHA niet goed, met een gemiddelde conversie van 8% naar EPA en 0,5% naar DHA. Dit betekent dat je dagelijks bijna een halve kilo lijnzaad moet eten om een ​​halve gram DHA te krijgen!

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik de druppelaar dagelijks 2 ml, of zoals voorgeschreven door uw gezondheidsdeskundige.

2 ml bevat 300 mg EPA en 600 mg DHA.

Na opening gekoeld bewaren.

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0