THRIVE

Levende Multinutriënten

Een 100% plantaardig mengsel van vitamines, mineralen, probiotica en superfoods, vakkundig samengesteld door voedingsdeskundigen en ondersteund door meer dan 50 onafhankelijke studies.

.

  • Vitamine B12 ter ondersteuning van gezonde energieniveaus en immuunfunctie
  • Plantaardige vitamine D voor botgezondheid en spierondersteuning
  • Gotu Kola en Lion's Mane-paddestoel om de hersenfunctie te verbeteren
  • Kurkuma-extract om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen en ontstekingen te verminderen
  • 10 miljard probiotica voor een optimale spijsvertering
Koop nu

Direct bestellen

Bestel de Pineapple Baobab of the Blueberry Lucuma variant en join de Vivo Tribe!

Wissen

ECHTE INGREDIËNTEN

ECHTE RESULTATEN

 

Zeg vaarwel tegen goedkope chemisch geëxtraheerde multivitamine-pillen boordevol synthetische en geïsoleerde voedingsstoffen. THRIVE is samengesteld door voedingsdeskundigen, gemaakt met 100% echt voedsel en ondersteund door meer dan 50 onafhankelijke studies.

ALLES IN ÉÉN

THRIVE biedt u een veilige en synergetische verhouding van hele voedingsvitaminen, mineralen, ondersteunende kruiden, probiotica en superfoods. En dat alles voor minder dan een kopje koffie!

Onafhankelijk getest

Een van de grootste uitdagingen op dit moment in het selecteren van partners is het contrast tussen de beloofde kwaliteit en de daadwerkelijke geleverde kwaliteit. In het selecteren van partners zijn we hier bij WeFormHealth meer dan bewust van.

Veel geteste supplementen blijken gevaarlijke hoeveelheiden zware metalen te bevatten zoals arseen, kwik of lood. Het is om deze reden dat veel van deze merken hun testdata niet publiceert of het onderwerp publiekelijk aansnijd.

Bij WeFormHealth willen we de waarheid op tafel hebben. We zijn de partij die vervelende vragen stelt en doorduwt tot de relevante en noodzakelijke data geleverd kan worden. In sommige gevallen is het zelfs nodig om na ontvangst van de rapportage controle te doen bij het lab om deze te verifiëren.

 

"Nog nooit was de productie en controle van een supplement zo goed op orde"

Team - WeFormHealth

vaste leveranciers

Vivo Life werkt met vaste leveranciers waarmee ze een gezonde en duurzame relatie opbouwt.

Ingredienten getest

Alle onafhankelijke ingrediënten worden voor verwerking getest om vervuiling van de productie te voorkomen

Onafhankelijk getest eindproduct

Alle productie batches worden onafhankelijk getest en de resultaten gepubliceerd. Deze rapporten zijn per product te downloaden op onze website of per email op te vragen.

We blijven controleren

Wij van WeFormHealth controleren steekproefsgewijs testresultaten om deze per nieuwe batch te garanderen. In de loop van 2020 zullen we batches ook NZVT laten keuren.

Bekijk de testrapporten

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0